A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

НАЗК відновило доступ до оновленого Антикорупційного порталу з розширеним функціоналом

НАЗК відновило доступ до оновленого Антикорупційного порталу з розширеним функціоналом

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) відновило доступ до Антикорупційного порталу, розширило його функціонал та оновило розділи.

Доступ до Порталу було повністю обмежено з початку повномасштабної війни рф, щоб запобігти можливому використанню чутливих даних проти України та її громадян. Тому після перевірки інформації, НАЗК удосконалило роботу Порталу, залишивши обмеженою у доступі лише ту частину, яка містить чутливі дані, до завершення воєнного стану.

«Оновлення розділів Порталу та розширений функціонал допоможуть антикорупційним уповноваженим підвищити ефективність роботи та професійно розвиватися у сфері антикорупції. Адже на Порталі зручно представлена інформація, яка буде корисною уповноваженим як для виконання професійних завдань, так і для загального розвитку та самовдосконалення», — зазначив Керівник Департаменту запобігання та виявлення корупції НАЗК Сергій Деркач.

Наразі на Порталі доступні такі оновлені розділи:

– окремі ресурси веб-бібліотеки «Каталог корупційних ризиків органів влади» за сферами публічного управління. Матеріали каталогу допоможуть у організації моніторингу корупційних ризиків в публічному та приватному секторах;

– аналітичні дані щодо ефективності діяльності уповноважених (доступ до окремих чутливих даних обмежено);

– розділ «Професійний розвиток». У ній систематизовано навчальні та методичні матеріали для антикорупційних уповноважених за ключовими напрямами антикорупційної роботи організації;

– календар подій запланованих публічних заходів;

– розділ «Лідери змін», який присвячено розвитку доброчесного лідерства в інституціях державного та приватного сектору, впровадженню концепції «тон згори».

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр