A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

НАЗК дослідило умови забезпечення доброчесності

НАЗК дослідило умови забезпечення доброчесності

Для того, щоб сприяти координаційні підтримці уповноважених, НАЗК має визначити першочергові потреби уповноважених.

З цією метою було проведено опитування щодо умов забезпечення доброчесності та роботи уповноважених підрозділів з питань запобігання та виявлення корупції у організаціях публічного сектору. За результатами проведеного дослідження охарактеризовані бачення респондентів щодо різних аспектів доброчесної діяльності у публічному секторі України, організації роботи із запобігання корупції, запропоновані висновки і рекомендації щодо її удосконалення.

Мета опитування – визначити, які умови створені в державних органах чи на підприємствах для реалізації антикорупційних заходів, дослідити реальний стан незалежності уповноважених при виконанні своїх завдань, з’ясувати потреби та ті сфери діяльності, де є необхідність в якісній методичній і консультаційній допомозі. Збір даних у цьому дослідженні реалізовано методом анонімного онлайнопитування шляхом самозаповнення респондентами анкети з використанням стандартизованого опитувальника для кожної цільової групи дослідження за допомогою ресурсу SurveyMonkey. Участь респондентів у дослідженні – анонімна та добровільна. Крім того, респонденти мали можливість ухилитися від відповіді на будь-яке запитання (шляхом обрання таких передбачених варіантів відповіді: «важко відповісти», «не хочу відповідати» тощо) або перервати заповнення анкети.

До організаційно-технічного забезпечення онлайн-опитування й аналізу даних були залучені науковці відділу моніторингових досліджень соціально-економічних трансформацій Державної установи «Інститут економіки та прогнозування НАН України».

У цьому аналітичному звіті представлено основні результати, які є доказовою базою та підґрунтям для ефективної роботи над подальшим розвитком антикорупційної політики в державі в цілому та державних органах зокрема

Дослідження організоване Національним агентством з питань запобігання корупції за підтримки Національного агентства України з питань державної служби та Центру з питань доброчесності в оборонному секторі при Міністерстві оборони Норвегії.
Міністерстві оборони Норвегії (CIDS).

Читайте повну версію аналітичного дослідження за посиланням: https://cutt.ly/yQVuMgx

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр