A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

НАЗК презентувало результати дослідження ефективності діяльності антикорупційних уповноважених сходу України

НАЗК презентувало результати дослідження ефективності діяльності антикорупційних уповноважених сходу України
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) представило результати дослідження "Ефективність діяльності антикорупційних уповноважених на сході України", яке зосереджено на аналізі діяльності уповноважених на місцевому рівні, а також їх вдалих практиках щодо запобігання корупції.

Дослідження охопило антикорупційних уповноважених органів державних влади та місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей, а також деяких представників Запорізької, Сумської та Харківської областей.

За словами Сергія Деркача, керівника Департаменту запобігання та виявлення корупції НАЗК, це пілотне дослідження сфокусоване на поглибленому аналізі діяльності антикорупційних уповноважених на місцевому рівні.

“Вивчення вдалих практик роботи антикорупційних уповноважених східного регіону стало початком такого дослідження на національному рівні. Наразі НАЗК вже зібрало близько 50 практик та активно поширює їх серед усіх уповноважених України”, - зазначив Сергій Деркач.

Результати дослідження представлено у наступних документах:

Аналітичний звіт. “Ефективність діяльності антикорупційних уповноважених на сході України” - https://cutt.ly/DIrqMZC

Збірка “Вдалі практики діяльності уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції на сході України” - https://cutt.ly/RIrwaBr

Дослідження є свого роду методичними рекомендаціями для уповноважених, які можна використовувати в роботі, адаптуючи кращі практики під особливості своєї організації.

Запис трансляції заходу доступний на YouTube каналі Програми розвитку ООН в Україні: https://cutt.ly/aIru1gS

Дослідження проводилось НАЗК у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр