A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

НАЗК представило напрацювання стосовно антикорупції у вищій освіті на конференції європейської мережі юридичних клінік

НАЗК представило напрацювання стосовно антикорупції у вищій освіті на конференції європейської мережі юридичних клінік

13-15 липня представники Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) на 8-мій конференції Європейської мережі юридичної клінічної освіти, Італія, Брешія, представили антикорупційні проєкти у галузі вищої освіти.

Зокрема, керівниця відділу професійного розвитку уповноважених підрозділів Департаменту запобігання та виявлення корупції Катерина Дацко та головна спеціалістка Департаменту запобігання та виявлення корупції Анна Федоренко розповіли про дослідження корупційних ризиків у вищій освіті, роботу над їх мінімізацією під час вступної кампанії, роль антикорупційних уповноважених у цьому процесі та їх професійний розвиток, а також ефективне партнерство з Асоціацією юридичних клінік України (АЮКУ).

«Досвід співпраці Національного агентства як органу влади та АЮКУ від громадськості є цікавим та майже унікальним серед міжнародної мережі юридичних клінік. Європейська академічна спільнота відкрита до України і готова до співпраці у різних напрямах, зокрема і в роботі над дослідженнями у сфері антикорупції та іншими елементами навчання та розвитку антикорупційних уповноважених», - зазначила Катерина Дацко.

Ознайомитись з напрацюваннями у сфері антикорупції у вищій освіті можна тут:

  • дослідження корупційних ризиків у вищій освіті: https://bit.ly/3cmOFJo
  • дослідження корупційних ризиків цьогорічної вступної кампанії: https://bit.ly/3I5L3a9
контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр