A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

На Антикорупційному порталі запрацював новий модуль для професійного розвитку уповноважених

На Антикорупційному порталі запрацював новий модуль для професійного розвитку уповноважених

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розширює функціонал Антикорупційного порталу для професійного розвитку антикорупційних уповноважених.

«НАЗК розвиває Антикорупційний портал не лише як інформаційний ресурс, але і як системну комунікаційну платформу для професійного розвитку уповноважених. Ми знаємо, наскільки важливою є для уповноважених підтримка від НАЗК. Тому постійно розробляємо методичні і навчальні матеріали для підвищення ефективності антикорупційної роботи уповноважених. Тепер інформацію для виконання антикорупційних завдань систематизовано в одному місці. Це допоможе посилити фаховість і статус уповноважених відповідно до трендів longlife learning та запитів від організацій», — зазначив Керівник Департаменту запобігання та виявлення корупції НАЗК Сергій Деркач.

Новий розділ допоможе реалізувати засади Антикорупційної стратегії до 2025 року щодо формування високого рівня компетенцій уповноважених, а відтак сприятиме посиленню їх ролі та статусу в Україні.

Оновлений функціонал пропонує доступ до декількох видів навчального контенту.

Навчання. Це підбірка тренінгів, вебінарів, програм підвищення кваліфікації, онлайн-курсів для розвитку професійних навичок для виконання всіх трудових функцій уповноваженого. Також є матеріали про розвиток загальних здібностей для більш якісного виконання антикорупційних завдань: цифрова грамотність, ризик-менеджмент, тайм-менеджмент, аналітичне мислення та підготовка аналітичних та документів, написання юридичних документів, здійснення публічних закупівель тощо.

Методичні рекомендації. Матеріали, які необхідні для вивчення нормативних засад діяльності уповноваженого, методичні роз’яснення та настанови для реалізації його завдань, а також комунікаційні матеріали щодо запобігання корупції (пам'ятки, інфографіки, алгоритми).

Вдалі практики. Систематизовані алгоритми організації роботи уповноваженого за його трудовими функціями. Розділ із вдалими практиками допоможе сформувати єдині підходи до антикорупційної роботи та впроваджувати серед спільноти уповноважених перевірені та дієві інструменти комплаєнсу.

Новий розділ Антикорупційного порталу дозволить уповноваженому самостійно сформувати свій план професійного розвитку, або ж звернутись за порадою до НАЗК і в режимі координації підібрати найкращий набір навчальних продуктів для підвищення ефективності його роботи.

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр