A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

Державне агентство розвитку туризму шукає в команду антикорупційного уповноваженого

Державне агентство розвитку туризму шукає в команду антикорупційного уповноваженого

Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) запрошує кандидатів подаватися на посаду головного спеціаліста (уповноваженої особи) з питань запобігання та виявлення корупції.

Вимоги до кандидатів:

- Вільне володіння державною мовою, вища освіта, ступень не нижче бакалавра;

- Знання наступного законодавства:

  • Конституції України, ЗУ "Про державну службу", ЗУ "Про запобігання корупції", ЗУ "Про доступ до публічної інформації";
  • Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України;
  • Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затверджені постановою КМУ від 21.10.2015 №835;
  • Порядку ведення Єдиного державного веб-порталу відкритих даних, затверджений постановою КМУ від 30.11.2016 № 867

- Знання, необхідні для здійснення заходів щодо запобігання та виявлення корупції, вміння застосовувати норми законодавства на практиці.

Перевага при відборі надаватиметься кандидам, які мають:

- Досвід роботи на аналогічній посаді;

- Особисті якості, які потрібні для реалізації завдань, а також якості, які відповідають цінностям команди: відповідальність, доброчесність, самостійність, орієнтованість на досягнення результатів, аналітичні здібності, комунікація і взаємодія, здатність опрацювати текстову інформацію, вміння робити обґрунтовані висновки на підставі наданої інформації, вміння відрізняти важливе від другорядного.

ДАРТ пропонує:

- постійний розвиток та навчання;

- впровадження сучасних інструментів та робочих практик;

- цікаві задачі, вирішення яких змінює державу на краще;

- можливість працювати з найкращими експертами антикорупційного напрямку;

- команда, яка розділяє та поширює цінності доброчесності, верховенства права, розвитку, результативності та незалежності;

- посадовий оклад відповідно до чинного законодавства, надбавки, доплати та премії – передбачені Законом України «Про державну службу».

Резюме та мотиваційний лист потрібно надсилати на електронну скриньку: ac.education@nazk.gov.ua

Додаткова інформація: ДАРТ утворений у грудні 2019 році, розпочав свою роботу у березні 2020 року, координується Кабінетом Міністрів України через Міністра інфраструктури України, та реалізує державну політику у сфері туризму та курортів (крім здійснення нагляду (контролю) у цій сфері.

Агентство виконує функції щодо надання публічних послуг з видачі ліцензій та встановлення категорій закладам розміщення, готує пропозиції змін до законодавства в контексті інтеграції з ЄС, популяризує туристичний потенціал України на внутрішньому та міжнародному ринку, співпрацює з регіонами щодо розвитку туризму в громадах.

У військовий час посилилась комунікація на міжнародній туристичній арені; співпраця із державними та громадськими установами у сфері туризму щодо виключення членства в них рф та закриття кордонів країн, посилення санкцій.

У ДАТРі працює молода та креативна команда, націлена на результат та перемогу України.


контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр