A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

НАЗК презентувало дослідження думки уповноважених осіб

НАЗК презентувало дослідження думки уповноважених осіб

Думка уповноважених – це основа для формування evidence-based політики

Раді повідомити про випуск у світ Аналітичного дослідження поточного стану та перспектив розвитку інституту антикорупційних уповноважених у 2023 році.

Це амбітне дослідження проводилося командою Управління формування політики доброчесності у публічній та приватній сфері Національного агентства.

:lower_left_fountain_pen: Основу документа склали результати всеукраїнського опитування уповноважених (понад 1600 респондентів), які мали змогу вперше побачити результати дослідження в ході презентації на заході “Доброчесність – спільна справа” в межах Національного антикорупційного форуму.

:dart: Мета – з’ясувати особливості правових та організаційних аспектів виконання покладених на антикорупційних уповноважених завдань, а також отримання зворотного зв’язку щодо взаємодії з Національним агентством.

Підсумки аналітичного дослідження ляжуть в основу формування політики доброчесності у публічній та приватній сферах, зокрема, у частині забезпечення належної імплементації Рекомендацій ОЕСР щодо публічної доброчесності :globe_with_meridians:

:open_hands: Амбітність має сенс лише у взаємодії – тож пропонуємо всім уповноваженим використовувати у своїй роботі наше дослідження.

https://drive.google.com/file/d/16ue3Hjbk4_8Dvg0mdA2jMUxptNaysXs-/view?usp=sharing

контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр