A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Повернутись на головну сторінку

Як прозвітувати уповноваженим за результатами діяльності: пояснюємо

Як прозвітувати уповноваженим за результатами діяльності: пояснюємо

До 10 лютого триває звітування уповноважених за результатами діяльності в 2023 році відповідно до вимог Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу). Це звітування стане основою для оцінки Національним агентством ефективності діяльності уповноважених.

Обов'язково звітують уповноважені тих організацій, які визначені ч. 1 ст. 13-1 Закону України “Про запобігання корупції”, оскільки на них поширюються вимоги Типового положення. Зокрема, це стосується організацій, установ та підприємств у сфері управління державного органу. У той час, не звітують уповноважені організацій, які визначені ч. 2. ст. 2 Закону, а також не роблять цього організації, установи та підприємства у сфері управління місцевого самоврядування.

Детальніше про те, хто звітує, за посиланням.


Звітування здійснюється онлайн за допомогою Кабінету уповноваженого на Порталі доброчесності шляхом заповнення електронної версії форми звітування.

Уповноважені, які ще не реєстрували власний Кабінет уповноваженого на Порталі доброчесності, мають здійснити реєстрацію через авторизацію за допомогою власного КЕП посадової особи юридичної особи. Наголошуємо, що не допускається авторизація за допомогою електронних печаток чи КЕП фізичної особи. Крім того, порушенням процедури аутентифікації вважається вхід за допомогою КЕП іншої посадової особи, а не уповноваженого організації.

Детальніше про те, як зареєструватися на порталі, за посиланням.


Як подати форму звітування?

Детальніше про те, як подати форму звітування, за посиланням.

У разі наявності запитань щодо подання форми звітування уповноважені мають змогу звернутися за номером (044) 200 06 23.


Долучитися до спільноти уповноважених, яка спеціалізується на питаннях роботи з Порталом доброчесності, за посиланням.
контакт-центр
+38 (044) 200-06-94
працює з 9:00 до 18:00
контакт-центр
контакт-центр